Home

Wie zijn wij?

VerlichtjeGEBOUW is onderdeel van het Initiatief Duurzaam Doen. Onze missie is het stimuleren van duurzame activiteiten gericht op het verlagen van uw energierekening.

 

VerlichtjeGEBOUW biedt aan gebouwbeheerders, facilitair managers, huurders en eigenaren een helder, onafhankelijk en proactief duurzame advies aan.

 

Werkwijze

VerlichtjeGEBOUW focust op verlichting, isolatie, installatie en onderhoud. Hierbij maken wij onderscheid tussen maatregelen die energieverlies tegengaan en maatregelen die energiebesparing opleveren.

 

 

Zakelijke omgeving

VerlichtjeGEBOUW inventariseert ieder gebouw dat deel uitmaakt van uw organisatie en voorziet uw portfolio van een duurzaam advies. De kracht zit hem in het doen.

 

MVO

Voor VerlichtjeGEBOUW staat duurzaamheid voor eigentijds Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

 

 

pag_1_tekst_gebouw_13765.jpg

 

Energiebesparing

Energiebesparing wordt door VerlichtjeGEBOUW als een verzamelnaam gehanteerd voor een aantal duurzame maatregelen, zowel bouwkundig als installatietechnisch.

 

Maatregelen op dit gebied worden vaak genomen om meer comfort en een prettige werkomgeving aan uw werknemers en bezoekers te bieden.

 

Collectief

Zijn er meer gebouwen binnen uw organisatie die tot uitvoer willen overgaan, dan wordt het uitvoeren van lastenverlichtende maatregelen nog voordeliger.

 

Meer weten over onze kosten-efficïente aanpak? Neem dan contact met ons op.